Saturday, March 13, 2010

Lunch @ The Ship Damansara

Rabu Lepas ...030310....kitaorg satu off gi mkn kat The Ship Damansara...Bos belanja sempena aku nyer senior developer resign...die resign sbb nak wat bisness sendiri so kitaorg wat la mkn2 untuk die...kira ni open table utk 2010 la hahahhahahaha

Kira best gak la  mkn kat sini...steak la yg plg best...tp xsnap pic time mkn...gelap kat dlm restaurant tu..yerla hp pun murah hahahha xterang nak amik pic hehehehe



Ader gak la pic kat luar restaurant aku amik...time nak blk hehhehe ni pintu msk die la ....
Aku pun xtau nak citer pe dahni sbb lm sgt dlm daraft...bende yg nak citer pun da lost hahahhahaha
pending lm sgt huhu
ok nnti de entry lain ...aku update k