Sunday, February 21, 2010

Hangout ...... :)

Last week aku kuar ngan someone gi Lot10 dan main bowling kat kompleks Mutiara,Jalan Ipoh...
Lama da xkuar weekend ......kuar skali best gak la..release tansen hehehhe

Fisrtly...kitaorg gi jln ipoh dl main game...main sampai 3 games...blh la tahan penat kan...smpi sakit tgn 2 hr hehhehehhehe


ni pic time main bowling...tp aku kalah jer....heheheheh x terer sgt la...tp okla ..dr duk umah lg la bosan kan



sementara tunggu turn nak baling...snap pic dl :)

Pas abis main bowling kitaorg gerak gi Lot 10 plak...teman myfriend gi wat treatment rambut kat Yun Nam
blh tahan la gak price die...tp xperla...try dl..ok leh la teruskan treatment



time nak tunngu appointment...appoinment kul 6 tp kul 5 dah smpi...bosan giler kat sini...xder yg menarik hehehehe



ni plak ms kat dlm yun nam..ms ni nganwat treatment la...blh tahan lm gak la ..2 jam hehehhe mula2 dorg ks explanation dl...pastu br wat treatment....lama gak la hehehhe sambil2 nak tunggu abis tu amik la pic...bc majalah hehehehhe

Best gak la ikut kawan aku tu....experience kan heheheh
ok ar..nnti de new story aku update k :)

Friday, February 12, 2010

My 26th Besday...dah tua huhuhu

o4/02 ari tu my besday yg ke 26 ...tua dah ni ....dah bertambah la angka umo aku tp angka tu xder makne..janji de azam n impian baru untuk thn ni hehheheheh ye ye je aku ni kan...ms besday aku tu kena lak gi off client untuk install sistem...kat Seremban hehehhehe

Esoknyer br la gi mkn2 ngan kawan...tp kat KFC je...tp pic ngah mkn xder lak...kusyuk sgt mkn..ni je aku dapat ks tgk hahahhaha jd la erk


Inngatkan dah besday yg ke 26 ni xder org ks adiah...rupa2nyer de gak kawan2 ks





ni my best buddy.. Mastura...nak tau aper die ks ??hhihihih


Mas ks cute alarm clock ni...suke sgt hehhe tau2 je suke pink kan



Ni lak present dr my sister..niza...dia ks sling bag..mmg dah lm nak cr sling bag ni...tgk2 die dah ks...so xyah beli lg hehhehe



Patu lak tshirt dr someone...ader gak warna pink heheheeh

Last skali...adiah dr  3 org officemate...aku lm dah xmsk off..keje luar..biler dtg off ...tgk2 de something..tgk2 adiah dr dorg hehhehe



Siap letak dlm kotak...dlm die de..brooch..cute brooch...pastu tudung...
best sgt2 hehehehhe

Ni la kisah besday aku heheheh nnti kita juper lg :)

Tuesday, February 2, 2010

Tengokla Tanganku huhuh


Last week,,,aku blk kg..isnin KL cuti hari wilayah...duk kl pun xder wat per blk kg la hehhehe
Ari sabtu aku blk ngan adik aku...lgpun selasa nak gi ipoh anta my dad gi hospital...de appointment ngan doc..

Nak di jadikan citer la kan hehehe aku tolong mak aku masak la time cuti tu...aku tolong goreng ikan...
ngah2 goreng tu ..tiba2 je minyak terpercik...adoiiii la...sakit btl kene minyak....abis tgn aku huhuhuh
nasib baik muka xder...kalo x...turun la saham hahhahaha






Tgk la...abis melecur aku nyer tgn..nampak sgt la xpndai msak kan huhuhu
smpi skang ader lg tu...xpecah2 lg

Lain kali kene la aku rajin2 msk dapur...xla jd mcm ni kan hehhehe

see u ...:)