Wednesday, November 25, 2009

PROTON CITY...

Story ni lm dah ms awal bln november(07/11/2009) tp br nak share kat blog...bz sgt bln ni...ni ngah free skit...lgpun dah nak cuti esk..mood keje kurang hahahha

ni masa aku, adik n family abg aku gi Proton City kat Tg.Malim...sj je nak bw anak2 die jln..tp biler nak smpi je ujan la plak...tp sempat gak snap pic hehhehe


tgk la pic ni..awan pun dah mendung heheh...nama je duk kat tg malim tp nak gi sini pun jarang..ms mula2 dl je gi hehhehe



Ni anak abg aku ni...dorg la plg exited nak gi kan...suke sgt tgk jambatan tu..nasib baik dkt ngan parking keta...dah la mendung nak ujan ni heheheh




Antara pemandangan kan Taman Proton City ni...aku suke tgk view ni..cntik sbb de batu2 tu kot hehheh tp ms ni air dia mcm color coklat skit...maybe musim ujan ...




ni maklang plak nak snap pic..asyik snap pic org lain je kan...nak ujan2 pun sempat lg kan heheh yerla bkn slalu nak gi...walaupun dekat tp nak gi tu..ntah biler kan



Ni la family abg aku + adik aku hehheh ujan nak turun dah ni ....sebelum blk tu snap la sbg kenangan kan
ok la nnti aku update story lg k

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA



"SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA"



Wednesday, November 18, 2009

lama x update huhu

lama gak aku x update...dekat2 sebln dah ni...de je story yg nak dikongsi...tp bz ngan keje...
xsempat2 nak update lg ni hehehhe

xperla nnti kalo free aku update la ...see ya