Sunday, October 25, 2009

Bowling ..... :)

Last Saturday...kakak aku dtg umah ngan anak2 die..die ikut abg ipar aku ...abg ipar de class...so sementara nak tunggu abg ipar aku abis blaja so..die lepak ar umah aku ngan anak2 die...so xla aku bosan hehehhe lgpun ari tu besday abg ipar aku...:)

so lps zuhur dorg ajak aku mkn sate kajang haji samuri kat selayang...ermmm mkn la puas2.de org blanje kan heheh

Lps mkn2..kitaorg jln2 kat selayang mall plak...bw anak2 buah aku gi mian game...sambil2 tgk anak sedara aku main game..nampak plak de Selayang Bowl...so abg ipar aku ajak la main bowling...erm mula2 aku ngan kakak aku mls tp xperla...kitaorg main gak la hehheheh

time ms br smpi....amik pic dl..pki pu simple je..ingatkan mkn dkt2 jer

Kakak aku xpernah main bowling...so dia segan nak main..tp da main best plak kan hehehe

tgk ar kakak aku tu...gelak besar..ni xtau la gelak sbb strike atau msk longkang...xkisah la msk longkang pun janji enjoy spend time with family kan :)
kitaorg main 2 game...satu game pun dah penat...ni plak 2 game...comfirm sakit2 kaki n badan lps ni...yerla lm sgt xmain bowling

ni anak akak yg no2...ni time org nak amik bola je xks heheh jels la tu xdpt main hehe aleeya ni mmg suke amik pic ...

pic i aleeya yg snap..td mak lang amik pic die...so ni die plak amik pic mak lang hehhe


ms ni dah nak blk...so amik pic dl sbg kenangan kan..ni la my eldest sister...

Thanks abg long n along coz blanje sy hehehehhe nnti kita leh main bowling lg....

Tuesday, October 20, 2009

Hemodialysis for my luvly father

ermmm..abah aku kene wat hemodialysis xlm lg..abah aku sakit buah pinggang...7% je berfungsi..sian abah..tp nak wat mcm mn kene terima semua tu sbg takdir kan...aku harap abah ok ms jalani hemodialysis..abah kene wat hemodialysis 3 kali seminggu untuk whole life

nextweek abah kene wat saluran untuk hemodialysis kat KPJ Ipoh...abg aku ajak gi anta abah tp xtau la dpt gi ke x..aku rs mcm de meeting tp xtau la jd ke x....ngah pk kan nak gi ke x huhuh

selepas 6 minggu br leh wat hemodialysis...hopefully. lps wat rawatan ni abah akan ok n blh wat aktiviti harian mcm org lain gak kan...amin :)

Thursday, October 15, 2009

Baru abis training hehhehe

isnin dan selasa lps aku kene wat training utuk sistem yg company aku wat..sistem pengurusan aset...
aku ni biler time kene wat training mula la nak sawan kan hahhaha aku ni gelabah lebih heheh
kalo nak training xleh tido lena...hahahha


tp aku cube la wat yg terbaik...tp xder yg terbaik pun lg hhahaah
lps abis training byk plak yg kene wat customization ...penat nak siapkan keje...ngan keje yg lain lg...xperla dah kje nak wat mcm mn kan heheehhe




ni aku sj letakpic ni..pic latest aku ...mcm gemuk la plak huhuh

Wednesday, October 7, 2009

Open House @ Umah Ipah - 031009

ermmmm...entry open house lg .. byk invitation kalo dah raya2 ni kan...wat entry pun just tuk kenangan jer kan....ni openhouse kawan baik aku ipah...kat seri kembangan...rmi gak la mmber2 ms kat kolej dl dtg...tp aku ngan shima terlmabat skit dtg...sbb time nak amik aku tu jem...sian shima kan heheh

Yang baju ijau tu liz...die susah skit nak juper so time2 mcm ni jer la leh juper kan :)

ni jer la member2 kolej yg dtg...ni pun yang rapat...duk sama2 ms kat hostel n umah sewa...aku jer yg xkawin lg tu heheh....doa2kan jer la aku hahhahaha baby tu nama die ranea...anak shima ...cute sgt kan :)

ni pic time dah abis mkn..liz je ngah mkn..dia lewat skit sampai...ni kira santai2 la heheheh tgk la muka kenyang jer kan....

pic lg satu pic ngan baby ranea yng comey...

ok la...nnti aku update lg....byk lg open house ni hehehhe

see ya :)

Tuesday, October 6, 2009

Open House UMah Cta (01/10/09) -

Biler Time raya ni..byk la org invite gi open house....first open house yg aku gi...umah kawan aku kat Batu Caves, Cta..dia ni classmate blaja kat IIC dl....lm giler xjuper die.tup tup thn ni call ajak aku gi open house..mcm biase aku gi ngan sya...sp lg nak bwkan aku kan hehehhe classmate lain yg dtg..dilla...dah de anak die....sume da kawin ni...aku ngan cta je yg xkawin
Tgk la makanan die.....ermmm yummmy...blum msk umah dah tau sume menu sedap2 heheh
ader tauhu bakar..otak2, laksa, nasi impit...byk lg ar
Yang plg suke kitaorg mkn..otak2 n tauhu bakar...mmg class ar..xpernah juper tauhu bkr sedap mcm ni hehehhe
kitaorg pun mkn je la sebyk yg blh hahhahaha tambah2 lak ibu mgandung tu..sp lg kalo bkn sya..seronok tgk dia mkn....
Ni la antara2 classmate aku yg dtg...xramai pun heheheh lm xjuper korg yer...seronok gak biler dah juper kan :)


ni time nak blk...perut pun dah penuh ni ...lgpun nak ujan time n heheh aper2 pun thanks cta...

Sunday, October 4, 2009

Raya + Open House :)

Selamat Hari raya Semua....

tp cedih la...raya xdapat pun snap pic...bz lor...yerla sume kakak n abg yg dah kawin raya umah mak mertua...tinggal aku ngan adik aku jerla yg tlg mak....so xsempat la nak snap pic ...br je siap dah de org dtg raya huhuhuh SO xder la pic yg leh kongsi kat blog ni hehhehe

sepanjang syawal ni..byk btl jemputan open house....hehehe
nnti leh ala kau upload pic2 kat open house....ok gak la kan...de gak pic raya... heheheh

setakat ni br 3 open house aku gi....lps ni ader 3 lg open house....blh la snap pic byk2 gak heheh


ok la nnti aku update pic k...see you :)