Wednesday, August 19, 2009

Wedding @ Sg.Besi 010809

ermmm lmnyer xupdate heheh...bz skit ar....ni wedding kakak officemate aku....Wedding ni kat Kg Malaysia Tambahan sg besi....dah la ms gi ni puyer la jem...ms tu de road block pasal perhimpunan haran tu...perghhhh penat giler...nak smpi tu berjam2 kan...perut dah la lapar heheheh

Aku gi ngan bdk off aku n budak umah aku....tp aku tumpang kak jana....masa smpi kat umah pengantin terus je mkn hehheh xcy??? tgk la pic ni hehhehe


Pic ni fatimah snap...ni masa beratur nak amik makanan.....walaupun lapar tp blh senyum lg hahhahahahah
Lps mkn...kitaorg lepak2 dl...nak tunggu pengantin bersanding hehee Yang bestnyer...ms pengantin lelaki dtg...siap de tol lg tu...adat org johor kan.....aku xpernah tgk yg real...biler tgk....excited gak hehhe klakar pun de biler tgk muka pengantin lelaki mcm gelabah jer hehhehe aper2 pun best


Lepas dah puas tgk pengantin...kitaorg pun gerak blk la....xtunggu pun yg lain sbb tkt jem...seblum blk sempat lg amik pic heheheh amik ngan fatimah plak...

Okla sampai sini dulu k.... :)

"Selamat pengantin baru"

Tuesday, August 11, 2009

Lamanyer x Update

Ermmmm...lm xupdate dah...bz skit keje byk skang huhuh
xlama lg nak puase dah....

"SELAMAT BERPUASA UNTUK SEMUA"

Semoga diberkati oleh Allah s.w.t



Sunday, August 2, 2009

Cute Baby

Rasanyer lm dah xupdade blog ni...bz skit heehe lgpun xder story best pun...Minggu lps ikut officemate, mas...gi tgk kawan die nyer baby kat PPUM....excited nak gi tgk ni ..... mmg suke tgk baby ni...cute sgt..tp pgg tak berani hehhehe

Kitaorg gi lps keje....nasib baik la xjam kan...dlm kul 7 sampaila kat PPUM...tp parking punyer la jauh....so kene la jln kaki plak...exercise hheheh

sampai je kat wad bersalin....kiorag cr la kawan mas ni...fiza....rupenyer duk ujung skali hehhehe
aku pun xpernah juper dia tp mas sllau gak citer psl die...best frens die tu....

Nak tgk baby cute fiza ni....nama die Meor Farish Hakimi....




ni la die....cute kan...sm muka ngan mama die....congrates fiza.....fiza ni kene tahan kat wad coz baby die kene sakit kuning...sian die




ni plak pic kami rmi2 hehhehe kalo gi mn2 mesti de snap pic nyer kan...kenangan kan....
lps ni xtau la biler dpt tgk die kan....

aper2 pun...congrates fiza....semoga berbahagia hingga ke akhir hayat....


bye...see u