Sunday, June 28, 2009

Ifa & Fadzly wedding at Jerantut 13-06-2009

Masa entry yg lepas aku dah janji utk update kenduri kawan aku kat jerantut plak....
ms kt Jerantut ni aku , shima n husband je yg dtg...yg lain xdtg sebab ade hal masing2...
kitaorg gerak dari kl lebih kurang 11 lebih la....appy bw keta punya la laju sbb rs mcm dah lmbat...hehehe time kitaorg smpi jer...pengantin lelaki br je smpi so kira tepat gak la time kitaorg sampai kan...ingatkan dah sanding kan hehehheh

ms ni pengantin lelaki sampai....br sampai kat depan umah...aku suke baju yg ifa pakai ...comel sgt kan....tambah2 lak kat kaki di tu hehhehehe



tgk la pelamin die...perggghhhh...cntik giler...minat aku tgk kan.....mmg grand la kan...


tgkla...sama cntik sama padan kan....aku doakan korg bahagia smpi akhir hayat...mmg cntik la ms korang sanding...ms sanding kitaorg pun mkn la...lapar bangat hehheh
hehehhehehehe




sebelum nak blk tu....aku n shima sempatla amik pic ngan pengantin...ifa ni kawan baik aku dan shima....nnti aku kawin ko dtg la tau ifa hehehehhe mesti kene dtg tau hahhaha

Hari-Hari terakhir Kak Mimie @ Software wizards

Hari ni 26/06/2009 ari terakhir kak mimi kat software wizards....sedih gak lakan...sbb lama dah kenal kak mimi....mcm mn pun mesti rasa sedih...yerla byk kenangan sepanjang die keje kat soft ware wizards ni...so pg2 jumaat ni kami amik pic ngan kak mimi sebgai kenangan...tgk la pic kitaorg ni heheh

ni la antara officemate pompuan ....ader lg 2 org tp ms ni xder gi juper clients....


ni la die.....Kak mimie hehheh kak mimi nak tukar kje...dia dapat keje kat Johor corporation...die pindah sbb dia nak kawin...tunang die org johor so kene cr la keje kat saner kan...huhuhu
byk kenangan bersama kak mimi ni....sedih sedih huhuhuhni saya la hahhahah konon rajin sgt wat keje..tgk kat screen notebbok...ngah ym hahhaha
ym2 gak...tp keje ingat gak nak wat kan hehhehehe yo la tu kan :)

ni pic ngan my best buddiey kat office...dl housemate aku ni...tp dah kawin ni xde la duk sm lg kan hehehhe

so ari ni bos blanje mkn lunch kat Johnny's restaurant kat selayang mall....mkn steamboat.. yummmieeee,....lm xmkn kat johnny's kan....
yg tgh2 tu big boss kitaorg...En.Asri heheheh tq sbb blanje kitaorg hehehehhe

ni la steamboat kitaorg....hehe xsabar nak tunggu dia msak...dh la perut lapar ni heheh
ms mkn ni xpandang2 org sekeliling dah...sbb lapar sgt..lunch lmabta sgt .....
tp mmg sedap hehhehhe
pic kat atass ni...ms kitaorg dah abis mkn....licin sume kitaorg sapu hehehhe......aper2 pun best la kan....harap2 lps ni blanje lg kan hehehhehe

sebelum balik ...kitaorg suruh staff kat sini amikkan pic utk kitaorg...nila warga software Wizards (M) Sdn Bhd........Luv U all......

Thursday, June 25, 2009

Ifa & Fadzly wedding at KL 20-06-2009

Ni wedding kwn baik sy ms study dl...ni kenduri kat sebelah lelaki...kat sebelah pompuan kat jerantut...nnti sy update yg kat saner nyer...wedding dia wat kat Wisma Sejarah kat KL...


Sy gi ngan shima dan baby ranea...kwn2 yang lain pun datang gak..sya,shida,liz.... :)



aku ngan shima smpi awal...dlm 1230pm...yg lain lambat dtg skit...so lepas kitaorg mkn kitaorg lepak2 la tunggu member yg lain hhehe




ni pic ngan baby ranea yg cute....suruh shima amikkan ....aku jd bibik dia jap ari tu...sbb bonda nak drive kan..xperla training hahhaha

Dalam kul1 lebih..liz and sya plak datang....rindu kat dorg lm sgt x juper kan...



ni la kawan2 sy...sume dah kawin...sy je blum lg...harap2 lps ni sy plak kan ehhehe
sume cun2 kan heheh



ni plak pic ngan ranea n bonda die.....ranea tu comel sbb boda die cml ...tgk la kalo xcy kan..

masa sume ngah sembang2 n tgk ifa sanding...ranea nangis plak..nak minum susu..so kitaorg cr la port yg best...dapat bilik pengantin bersiap td...so kitaorg bersantai la...xcy tgkla pic kat bawah ni hehehhe meriah sungguh.....

tgk ar...ala2 gedik santai heheh best gak lepak kat sini kan hehehhehe lgpun nak tunggu turn kitaorg nak amik pic ngan pengantin...


lastly...dpt gak kitaorg tangkap pic ngan pengnatin...best sgt...leh amik pic sama...dah la jarang juper kan....so ms ni la pun kan hehehhe lps amik pic ni sume blk...tinggal aku ngan shima jer hehehhe

ifa ajak amik pic lg...ni ngan baby ranea plak...suke pic ni...nampak comel je hehehh
lps ni kitaorg nak gi putaraya...sbb nak shoot outdoor ...kitaorg kira tetamu yg last balik heheheh

ni sy letak plak pic pangantin kat putrajaya....




sama padan sama cantik kan...vouge gile kawan sy ni kan...tp mmg dia cun pun kan

ok la...nnti aku update yg kat jerantut plak k...

tp mmg best ar..dpt juper member2 lama

LUV U FRENS...

Wednesday, June 24, 2009

My First Post

erm.....br start tulis blog ni..actually dah la daftar tp xaktif jer coz sy wat kat multiply tp sy rs kat sini lg best kot hehehhe